Categorie: Ons Team

Jeroen van Mil

Mijn naam is Jeroen van Mil. Ik ben de oprichter van THC-Prinsenland.(2006). Mijn drive is Kennis, Kunde en Kwaliteit. Vraag naar uitstekende tandheelkunde is van alle tijden in Rotterdam. Om aan die vraag te kunnen voldoen zoek ik de juiste mensen en aller modernste apparatuur bij elkaar . Dit is een continu proces dat constant sturing vraagt . Dat is en blijft leuk en uitdagend. Ook de interne samenwerking met de collega tandartsen / mondhygiënisten / preventieassistentes is erg fijn voor mij en bovenal voor de patiënten. Ook is het erg mooi te zien dat diverse tandartsen zich gaan specialiseren in bepaalde deelgebieden van de tandheelkunde waar onze patiënten dan weer baat bij hebben. Ook ik heb als tandarts maar 2 handen en bepaalde behandel tijd zodat het fijn is om gedreven en hoog opgeleide collega’s om mij heen te hebben. Het vergroot de behandelmogelijkheden enorm.
Is getekend,
Jeroen van Mil
BIG nummer: 89022817502

Erik van Heumen

Mijn naam is Erik van Heumen tandarts en sinds oktober 2016 samen met Tim Groesbeek praktijkhouder van THC Prinsenland. In september 2000 ben ik tandheelkunde gaan studeren. De reden dat ik deze studie begonnen ben heeft met name te maken met de omgang met mensen en het op een plezierige manier zorg dragen voor het gebit van deze mensen. Daarbij komt dat het gebruik van je handen en het daarmee maken van een werkstuk op maat een van de mooiste dingen is. Als deze combinatie kan leiden tot het gewenste resultaat dan geeft dat voldoening. In februari 2006 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam bij het Tandheelkundig Centrum Prinsenland. In deze relatief korte periode heb ik de praktijk zien groeien tot wat het nu is. Uiteraard heeft er de nodige ontwikkeling plaatsgevonden. Dit heeft mijns inziens geleid tot een collegiale samenwerking die de behandeling van de klanten van het Centrum zeer ten goede komt. Persoonlijk geeft het maken van gecompliceerde behandelplannen en het tot een bevredigend einde brengen van deze behandelingen de grootste voldoening. Het werken met een van de twee operatiemicroscopen in de praktijk biedt daarbij, met name op het gebied van wortelkanaalbehandelingen, de nodige voordelen.
Is getekend,
Erik van Heumen
BIG nummer: 89065186202

Susan Weustink

Mijn naam is Susan Weustink en ik ben eind 2010 als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds april 2011 ben ik onder andere werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Prinsenland. Het samenwerken in een team met verschillende expertises en de zorg voor een brede groep patiënten vind ik erg inspirerend.
Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volg ik regelmatig cursussen, voornamelijk op het gebied van restauratieve en cosmetische tandheelkunde.
Het leuke aan de tandheelkunde vind ik het contact met patiënten en het samenwerken aan een mooie en gezonde mond. Voor mij is het een uitdaging om mensen die angstig zijn op hun gemak te stellen, zodat de benodigde behandeling succesvol uitgevoerd kan worden. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de praktijk verlaten.
Ik ben woonachtig in Rotterdam ben in november 2018 moeder worden van een zoon. In mijn vrije tijd ga ik vaak de natuur in en sport, kook en fotografeer ik graag.
Is getekend,
Susan Weustink
BIG nummer: 99913663302

Merel Storken

Mijn naam is Merel Storken. In april 2011 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds juni 2011 werk ik met veel enthousiasme bij Tandheelkundig Centrum Prinsenland. Ik vind het belangrijk om mijn kennis op tandheelkundig gebied up-to-date te houden door het volgen van cursussen. Hierdoor kan ik de patiënt zo goed mogelijk helpen. Verder maken de moderne apparatuur, een toegewijd team en de verschillende specialismen binnen de praktijk Tandheelkundig Centrum Prinsenland een ideale plek voor zowel tandartsen als patiënten. Elke dag kom ik weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Dit samen met het persoonlijk contact met de patiënt is wat het beroep als tandarts zo leuk maakt.

Met vriendelijke groet,

Merel Storken
BIG nummer: 89914152702

Lior van Wageningen

Mijn naam is Lior van Wageningen. Ik ben als tandarts opgeleid en heb de strikte voorkeur voor de endodontie, de leer van de zenuw/kanaal behandeling. Dat is nu mijn volledige vakgebied en ik kan de patiënten van THC Prinsenland de mogelijkheid bieden om de moeilijke zenuwbehandelingen door mij te laten uitvoeren. Dat is mijn passie.

Met vriendelijke groet,
Lior van Wageningen
BIG nummer:   19054964602

Adinda Overgaauw

Mijn naam is Adinda Overgaauw. Sinds juli 2014 ben ik afgestudeerd tandarts. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik ben KRT geregistreerd (kwaliteitsregister tandartsen).
Het leuke aan mijn vak vind ik de omgang met patiënten en het werken met de handen. Ik vind het erg belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen wanneer zij bij mij in de stoel een behandeling ondergaan. Door goede uitleg te geven voor-, tijdens- en na de behandelingen hoop ik patiënten op hun gemak te stellen.
Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Prinsenland, waar ik 3 dagen in de week werk. Daarnaast werk ik nog 2 dagen in een praktijk in ‘s Gravendeel.

Graag tot ziens in de praktijk,

Adinda Overgaauw
BIG nummer: 19918539902

John Gielen

Mijn naam is John Gielen en ben werkzaam als implantoloog in THC Prinsenland, Ben in 1991 afgestudeerd in Nijmegen en heb daarna een grote praktijk in Oosterhout opgebouwd.
Sinds 12 jaar ben ik alleen nog maar werkzaam als gecertificeerd implantoloog. Dat is mijn grote passie en stel het op prijs dat ik met mijn team voor implantologie In THC Prinsenland kan werken.

Met vriendelijke groet,
John Gielen

Petra Verdouw

Mijn naam is Petra Verdouw, mondhygiënist. Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb mijn afstudeeropdracht in de praktijk voor parodontologie en implantologie in Rotterdam gedaan en na mijn studie ben ik daar 16 jaar werkzaam geweest. Ik heb in 1999 een docentenopleiding gedaan, en heb van 2000 tot en met 2005 gewerkt op de opleiding mondzorgkunde in Utrecht. Ik ben ingeschreven in het KMR (Kwaliteit Register Mondhygiënisten) en ben lid van intercollegiale toetsingsclub in Rotterdam. Ik volg regelmatig congressen en cursussen. Ik werk sinds december 2011 met veel plezier bij THC Prinsenland..

Hartelijke groet,
Petra Verdouw

Patricia van Loon

Mijn naam is Patricia van Loon en ben werkzaam als mondhygiëniste. Heb een fantastische opleiding gehad in Groningen alwaar ik in die omgeving veel werkervaring heb opgedaan. Ben geboren en getogen in Rotterdam en Zwijndrecht en kom na 7 jaren hoge noorden weer terug om o.a per 1 november het team van THC Prinsenland te versterken.

Ik hoop spoedig voor u te mogen zorgen en teken met vriendelijke groet,

Patricia van Loon

Arno Kiené

Mijn naam is Arno Kiené, Na mijn opleiding tot tandtechnieker ben ik, na enige jaren werkzaam te zijn geweest als tandtechnieker, verder gegaan met de opleiding mondhygiëne in Utrecht. Na mijn studie heb ik een paar jaar in een parodontologie- en implantologiekliniek gewerkt in Rotterdam.
Een deel van mijn studie heb ik in Finland genoten en ook na mijn studie ben ik er een paar jaar werkzaam geweest als tandtechnieker. Inmiddels ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Prinsenland als mondhygiënist waar ik de parodontale- en mondhygiënebehandelingen op mij neem. Het grote voordeel van werken in een algemene praktijk is dat er snel en efficiënt overleg gevoerd kan worden tussen de verschillende disciplines die werkzaam zijn in de praktijk.Een goede gebitsverzorging zie ik als de basis voor een gezond gebit en gezond parodontium. Hier besteed ik bij de behandelingen veel aandacht aan. Verder vind ik dat goede communicatie, individuele begeleiding en een protocolmatige werkwijze belangrijke aspecten zijn die leiden tot een goed behandelingsresultaat.
Is getekend,
Arno Kiené