Second Opinion

Soms kan het zo zijn dat u zich af vraagt of de voorgestelde behandeling door een tandheelkundig specialist, of gewoonweg uw eigen tandarts, wel de juiste is. Dan kunt u bij THC Prinsenland ook terecht in het kader van een dergelijke second opinion.

Tijdens de afspraak voor een second opinion is het handig informatie van uw eigen tandarts mee te nemen. Bijvoorbeeld een begroting of röntgenfoto’s. Op basis van de aanwezige informatie kan de tandarts een diagnose stellen en advies verstrekken over de verdere behandeling. Soms is het nodig aanvullende informatie te verzamelen in de vorm van onder andere gebitsafdrukken of röntgenfoto’s. In een enkel geval maken we een vervolgafspraak voor het bespreken van de bevindingen. De tandartsen van THC Prinsenland bespreken uw casus dan ook nog onderling.

Als er een volledig beeld is van uw gebit en eventuele probleem zullen we aan u uitleggen wat er binnen THC Prinseland gedaan zou worden. Deze informatie verstrekken we ook aan uw eigen tandarts. U bepaalt zelf wat u met de door ons verstrekte informatie doet.