Categorie: Nieuws

THC Prinsenland op de sportieve tour

In het pinksterweekeinde hebben Merel en Tim als loper van het team ‘Dental Runners’ de Roparun volbracht. 564 km vanuit Hamburg naar Rotterdam. Met hun team wisten ze in totaal ruim 20.000 euro op te halen wat volledig ten goede komt aan zorg en ondersteuning voor mensen met kanker.

team ‘Dental Runners’

team ‘Dental Runners’

 

 

 

 

 

 

Zondag 10 april hebben Merel, Erik, Adinda, Susan en Tim meegedaan aan de Marathon van Rotterdam. Merel heeft de hele Marathon gelopen in een fantastische tijd van net meer dan 4 uur. Erik, Adinda, Susan en Tim hebben met elkaar de estafette Marathon gelopen.

Vacature Mondhygiënist

Per 1 juni 2016 zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 2 dagen in de week. Dagen in overleg. Interesse? Vul het sollicitatie formulier op de pagina Vacatures in en upload uw sollicitatiebrief t.a.v. Tim Groesbeek

Probiotica

Enige tijd geleden zijn we begonnen met de verkoop van Probiotica. Probiotica herstelt het evenwicht van de darmflora bij antibiotica gebruik en is daarmee uitermate geschikt voor mensen die bij het slikken van antibiotica darmklachten hebben. U heeft bij ons de mogelijkheid om Probiotica aan te schaffen bij de receptie.

Nieuwe sterilisatieruimte

De nieuwe, hypermoderne sterilisatieruimte is in gebruik genomen. Hoewel de oude sterilisatieruimte prima voldeed was er door de sterke groei van de praktijk behoefte aan meer ruimte en capaciteit


Zo kunnen we u de service blijven garanderen die u van ons gewend bent, naar de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Reanimatie en AED-training

Onlangs heeft ons team een Reanimatie en AED-training gevolgd. De cursus vond plaats in onze praktijk met gebruik van een defibrilator.* Ons hele team heeft de training met goed gevolg afgesloten met het verkrijgen van een certificaat.


Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
*Een defibrillator is een apparaat waarmee men door het toedienen van een elektrische schok het hart van een bewusteloze patiënt kan laten stoppen met fibrilleren, waardoor het opnieuw in een normaal ritme wordt gebracht.

Specialisatie: wortelkanaalbehandelingen

Lior van WageningenMijn naam is Lior van Wageningen en al vanaf een leeftijd van 4 jaar droomde ik er van tandarts te worden. Het knutselen, iets moois maken en mensen helpen sprak mij altijd aan. In 1994 heb ik mijn studie tandheelkunde gestart en het vak bleek net zo mooi te zijn als ik altijd al droomde. Het behandelen en laten genezen van ontstekingen en het herstellen van tanden, kiezen en volledige gebitten en de omgang met patiënten en collega’s bleek een boeiende en uitdagend bezigheid.
(meer…)

THC implanteert zelf

John GielenVanaf april 2012 worden implantaten in THC Prinsenland door onze implantoloog John Gielen uitgevoerd. Het gehele traject van intake, behandeling en follow up d.m.v.  kroon of klikprothese of andere constructies wordt volledig door ons team uitgevoerd.
Het implanteren zelf is absoluut niet pijnlijk en wordt dmv van een lokale verdoving uitgevoerd.

Geen wachtlijsten!

Indien u tijdig belt met pijn en/of u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt voor u en /of uw gezin hanteren wij op dit moment geen wachtlijsten. U wordt ten alle tijde behandeld door een in Nederland opgeleide tandarts, mondhygiëniste/preventie assistente die volgens de laatste normen en met de allermodernste apparatuur werkt en die door een zeer sterk onderling overleg streeft naar de meest optimale zorg voor u. Door ons ideale samenwerkingsverband is er momenteel ook geen wachtlijst voor wortelkanaalbehandelingen!